Nieuws | 18 Juli 2024

Allianz is Exclusive Insurance Partner van de EV Experience 2024

En jij kan zaterdag 28 september erbij zijn!

Na de Formule 1 wordt het Circuit Zandvoort omgetoverd tot de grootste EV (Electric Vehicle) Experience van Nederland. En, na een succesvolle editie in 2023 is ook de verzekeraar voor mobiliteit weer aanwezig. Dit jaar met een niet te missen clubhuis House of Allianz op de paddock, een eigen Road Safety plein én EV's op het circuit.
Op dit jaarlijkse circuitevent staan de nieuwste EV’s voor je klaar in de pitstraat en op de paddock. Maar het blijft niet bij kijken; je kunt de laatste modellen zelf ervaren tijdens een proefrit op het circuit! Op de paddock achter de pitboxen vind je de nieuwste e-mobility oplossingen, zoals e-bikes, steps, scooters en elektrische motorfietsen.  Nieuwsgierig hoe je hierbij kunt zijn? Lees gauw verder.

De toekomst van mobiliteit gaat verder dan elektrisch rijden. Het omvat ook geavanceerde ADAS-systemen voor verkeersveiligheid en nieuwe merken die strijden om die ene zakelijke rijder. Ook hier kun je kennis mee maken op het Allianz Road Safety Plein op het event terrein. Er vinden op dit plein verschillende demo's plaats door onze collega's van Allianz Commercial Motor. 

We zien je graag zaterdag 28 september voor een kop koffie in ons clubhuis ‘House of Allianz’ op de paddock én in onze EV's op het circuit. Het beloofd een zaterdag vol innovatie en actie te worden.

Goed nieuws! Als Exclusive Insurance Partner mogen wij 150 relaties een toegangskaart aanbieden voor zaterdag 28 september, met 50% korting! Dit betekent dat een kaartje in plaats van € 35,00 slechts € 17,50 kost.

Wil je kans maken op een exclusieve kortingskaart? Mail ons op [email protected] met de onderwerpregel 'Ik wil korting!' en vermeld je voornaam, achternaam, bedrijfsnaam én of je iemand wilt meenemen. Wees er snel bij, want we hebben slechts 150 kaarten te vergeven!

De kaarten zijn exclusief parkeerkaart. We raden je dan ook aan met het Openbaar Vervoer naar Zandvoort te reizen.